Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/d/c/7/kortedalakyrkan.se/httpd.www/page/wp-content/themes/graphy/inc/widgets.php on line 85 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/d/c/7/kortedalakyrkan.se/httpd.www/page/wp-content/themes/graphy/inc/widgets.php on line 200

Skidweekend Hovfjället 17-20 januari 2019

Följ med Kortedalakyrkans församling på en långhelg till Hovfjället. Helgen erbjuder skidåkning dagtid och kvällarna ägnas åt tävlingar, lekar, sällskapsspel och andakter. Det kommer bli en fantastisk gemenskap, häng på!

Vi lämnar Kortedala på eftermiddagen/kvällen den 17e januari och kommer tillbaka på kvällen den 20:e. (Har du svårt att ta ledigt på fredagen, kanske det är fler som tänker som du och i så fall kanske det går att ordna en bil som går på fredagen. Låt inte det hindra dig att följa med).

Priset för hela helgen är 1500 kr/pers. I priset ingår boende, liftkort, mat, transport. (Kostnader för eventuell skidhyra ingår ej). Har du behov av att få hjälp med avgiften, tveka inte att höra av dig.

Boende: Vi bor i centrumhuset som ligger i liftsystemet. Kök, toalett och dusch delas med andra gäster. Vi bor i flerbäddsrum, ca 6 personer i varje rum (familjer kan i mån av plats och tidig anmälan, få möjlighet att ha eget rum).

Liftkort: 3-dagars(fre-sön) liftkort ingår, gäller både alpint och längdåkning.

Skidhyra: på hovfjallet.se hittar du priser och information kring hyra av utrustning.

Mat: Vi har tillgång till kök i vandrahemmet och hjälps åt att laga mat. Frukost, enklare lunch och middag på kvällen.

Transport: Vi åker bil till Hovfjället. Reseersättning betalas till de som ordnar med bil.

Det finns ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Anmälan görs till pastor@kortedalakyrkan.se

Vid anmälan uppger du: Namn, mailadress, telefonnummer samt eventuell specialkost. Vi behöver också veta om du kan ordna en bil till transporten och eventuellt en takbox.

Efter genomförd anmälan får du en bekräftelse via epost med inbetalningsuppgifter. Efter att betalning är genomförd är din bokning giltig.

Vid frågor: pastor@kortedalakyrkan.se

Karin Åkesson, tel. 0760-105502