Städdag

Den 9 november klockan 9:30 – 13 är det städdag i kyrkan. Då är alla välkomna och tillsammans gör vi vår kyrka ren och fin. Det brukar bli en härlig dag med god gemenskap. Det blir också fika!

Vardagskyrka

Nu på torsdag, den 3 oktober klockan 19 – 21, är alla som vill välkomna till vardagskyrka hemma hos Emelie. Hon bor i hyreshuset vid kyrkan. Det blir en enkel samling där vi läser Bibeln, ber och firar nattvard tillsammans. Varmt välkommen!

Gemenskapsdag

Snart är det dags för Kortedalakyrkans årliga församlingsdag, då vi
umgås, samtalar, äter och ber tillsammans. I år kommer vi att vara hos
Åsa Lillvall som bor utanför Kinna, ca 1 timmes bilfärd från
Göteborg. Vi samlas utanför Kortedalakyrkan och åker sedan
tillsammans dit. När du anmäler dig, uppge om du har bil och hur
många lediga platser du i så fall har, eller om du behöver plats i bil.
Under dagen kommer vi att äta medhavd lunch, leka någon lek,
samtala, ha en kort andakt med mera.

Tid: 14:e september. Samling kl 10 utanför Kortedalakyrkan. Tillbaka ca 16. De
som vill får stanna längre hos Åsa.

Plats: hos Åsa Lillvall utanför Kinna. Vi åker bil tillsammans dit från kyrkan.

Ta med: lunch, bibel och 50kr (bensin + fika).

Anmälan: skicka meddelande till anmalan@kortedalakyrkan.se , eller
skriv upp dig på listan på anslagstavlan i kyrkan. Uppge om du har bilplats(er) eller
behöver plats.

Vardagskyrka

Nu på torsdag, den 5 september, klockan 19 – 21 är alla som vill välkomna till en samling hemma hos Rebecka i församlingen. Hon bor i hyreshuset vid kyrkan. Det är en enkel samling där vi läser Bibeln, ber och firar nattvard tillsammans. Varmt välkommen!

Församlingsdag

Lördagen den 14 september är alla som vill välkomna på församlingsdag med Kortedalakyrkan. Dagen börjar vid klockan 10, och vi kommer att ha tid för att umgås, be, skratta och ha roligt tillsammans. Mer info kommer senare, men boka gärna in detta datum redan nu!

Händer i kyrkan

ONSDAG 24 APRIL
Kl. 18. Vi får besök av Emil Mattsson, direktor för Göteborgs Räddningsmission.
Kom och låt dig inspireras av en man som har ett stort hjärta för de marginaliserade i vårt samhälle och som ser församlingen som en viktig gemenskap och resurs för att förbättra villkoren för de hårdast drabbade. Det blir också en fin möjlighet att få lära känna Räddnings Missionen lite bättre.

SÖNDAG 28 APRIL

Kl. 18 Sönda´kväll i Kortedalakyrkan. Vi får besök av God Jord, som är en

”kristen organisation med syfte att hjälpa individer och kyrkor att leva hållbara liv som speglar Jesus osjälviskhet och Faderns kärlek till sin skapelse”. https://www.godjord.nu/start/

YOUTH!

En ungdomssamling i Kortedalakyrkan för dig som är 13+.

Varje fredag mellan 19 och 20 är vi på Kortedala torg och delar ut fika till alla som vill ha. Kom och häng med oss där! Därefter, vid 20, är ni välkomna med oss till Kortedalakyrkan, där vi gör något kul tillsammans och hänger. Hoppas vi ses!

Ingången är på baksidan.

Har du någon fråga hör av dig till: youth@kortedalakyrkan.se

VARDAGSKYRKA – TORSDAG DEN 7 FEBRUARI KL. 19.00
Välkommen hem till Julia och Tobias Thyni.

Vi kommer att lovsjunga Jesus, be, läsa Bibeln och fira nattvard.

En enkel Gudstjänst där mötet med Jesus och varandra står i centrum.

Hoppas vi ses!

Övriga datum under våren: 14 mars, 4 april, 2 maj.