BARNKYRKA

Onsdag 16/5  kl 17:15-19.00 – Pysselkväll. Vi försöker vara ute om det är fint väder.

Lördag 9/6 – Avslutning för pysslarna med grillkväll. Klockslag ej satt.

Söndag 27/5 kl 11 – Barnkyrka i samband med gudstjänsten.

Har du frågor kan du mejla på barn@kortedalakyrkan.se

Projekttjänst med diakonal/ social inriktning

Peter Nätterdal är sedan mitten av januari anställd på en projekttjänst, som pastor med diakonal/social inriktning. Han kommer i första hand jobba med kontakter utanför kyrkan, men han är också tillgänglig för församlingen i den mån behov finns. Peter är också leg. psykoterapeut och kommer erbjuda samtal i kyrkan. Förhoppningen är att projekttjänsten kan bli till hjälp för individer och par som behöver samtalsstöd, Vi hoppas också på samarbete med tex. vårdcentral, Erikshjälpen, Svenska kyrkan och socialförvaltning i Kortedala. Församlingens önskan och bön är att detta arbete ska bli till välsignelse och hjälp för människor i och runt Kortedala.